Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax 473ml
  • Ny

Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax 473ml

349,00 kr
279.2 exkl. moms
Delivery I lager

G200416
Fri frakt över 1200 kr*
60 dagars öppet köp

En kombination av ett lätt applicerat flytande vax tillsammans med hållbarhet och effekt från ett keramiskt skydd, det är Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax

Enkelt att applicera, till skillnad från traditionella vaxer går denna att applicera på plast och gummi! Lång hållbarhet och grym effekt som gör bilen lättare att tvätta & torka av. 

Kan appliceras med oscillerande polermaskin eller för hand

Meguiars SUPER NYHET! Appliceras som ett flytande vax men har keramiskt innehåll! (Avancerad SiO2 Teknik)

Vem gillar inte ett klassiskt enkel applicerat flytande vax? Riktigt mysigt att applicera. Problemet med traditionella vaxer är att de inte har lika bra effekt som de senaste keramiska lackskydden, men de är oftast svåra att applicera och kräver erfarenhet och skicklighet, mer Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax får man det bästa från båda världarna OCH MER!

Fördelar:

-Hybrid skydd som innehåller SiO2 teknik!
-Ger extremt bra vattenavrinning och smutsavvisande efekt!
-Ökar glansen & djupet i lacken
-Enkel att applicera

Unikt! Går att applicera på plast & gummi!

Vanliga vaxer blir oftast vita och bleker om man råkar applicere dem på olackade ytor och plast, tack vare sin avancerade teknik kan man applicera Meguiars Hybrid Ceramic Liquid Wax på i princip alla ytor, ger tillbaks lyster på blekt plast samtidigt som det ger ett mycket bra skydd!

Kan appliceras för hand & oscillerande polermaskin!

Är du en klassisk person och älskar känslan av att stryka ut ett skyddande lager för hand med en applikator på din bil eller vill du ha det smidigare och lägga ut det med maskin tillsammans på en mjuk polerrondell? Vilket som fungerar och ger lika bra effekt! Det viktigt är att applicera rätt! (Läs nedan)

BBV's rekommenderade instruktioner:

  1. Tillse att ytan är helt ren & torr samt att lacken är grundligt rengjord samt inte har några svaga vax rester från ex Vaxschampon eller polerrester från polering.
  2. Skaka produkten väl
  3. Det nästan ALLA gör fel är att använda för mycket medel, det ska vara EXTREMT tunt lager, men fortfarande jämt och heltäckande. Applicera i runda rörelser för hand eller använd en oscillerande polermaskin för att applicera ett jämt lager. Applicera aldrig i direkt solljus eller i dammiga miljöer. 
  4. Låt sitta ca 3-5 minuter.
  5. Torka av med en mjuk och ren mikrofiberduk, vi rekommenderar BBV Microfiber Towels 40x40cm 10 pack eller BBV Microfiber Polishing Cloth 40x60cm
  6. Detta vax får ingen "Haze" / dimmig yta som traditionella vaxer gör.
  7. Använd ej på glas.