• Paket

BBV Super Tvättkit

BBV Super Tvättkit

559,00 kr

I stället för 659,00 kr

Inkl. moms

Visa din bil den uppskattning och respekt den förtjänar. Förvandla din bil från smutsig lorthög till gnistrande blank pärla. Fram med tvätthink och tålamod. Nu tvättar vi!

Det här paketet innehåller

Vikan Gummiskrapa Wipe-N-Shine 350mm
178,00 kr
x 1
BBV Arti + Bilschampo 1L
BBV Arti + Bilschampo 1L
119,00 kr
x 1
BBV Wheel Cleaner 1L
BBV Wheel Cleaner 1L
99,00 kr
x 1
BBV Arti Green 1L
BBV Arti Green 1L
89,00 kr
x 1
BBV Waffle Drying Towel 40x60cm
BBV Waffle Drying Towel 40x60cm
129,00 kr
x 1
BBV Tvättsvamp Våfflad Blå (2 pack)
45,00 kr
x 1
Kvantitet
I Lager

  • Säkra betalningar. Säkra betalningar.
  • Trygga och snabba leveranser. Trygga och snabba leveranser.
  • 14 dagars ångerrätt. 14 dagars ångerrätt.

Visa din bil den uppskattning och respekt den förtjänar. Förvandla din bil från smutsig lorthög till gnistrande blank  pärla. Fram med tvätthink och tålamod. Nu  tvättar vi!

BBV Bilschampo Arti + 1L
Bilschampo med hög rengörande effekt, utmärkt glans och bra avrinning. Hög skumeffekt och skonsam tvätt genom mjukhet i schampot. Innehåller karnaubavax. Det innebär att du både tvättar och lägger ett skyddande vaxlager. Karnauba-vaxet ger en extra blank och smuts- samt vattenavvisande yta.

BBV Arti Green 1L
En alkaliks förtvätt och  alkaliskt rengörings- och avfettningsmedel som löser fett, sot, vägsmuts och statisk bindning och som med fördel kan användas i kallt, varmt, hårt och även salt vatten. Medlet är snabbverkande och effektivt även på vått underlag och det är lätt att skölja av för att sedan få fram en blank, fin yta.

BBV Wheel Cleaner 1L
En effektiv oxidlösare för lättmetallfälgar. Verkningstid 3 minuter. Kan vid behov spädas med vatten eller användas koncentrerad. Kan användas på lackerad stålfälg samt på aluminiumfälg som har lackerat ytskikt.

BBV Tvättsvamp Våfflad Blå (2 pack)
En lite annorlunda våfflad tvättsvamp i extra mjukt material. Ger ett extra bra skum till schampot, och är även mycket skonsam för lacken samt lätt att komma åt vid grillar m.m.

Vikan gummiskrapa wipe-n-shine 350mm
Wipe-N-Shine. Avlägsnar effektivt vatten och kalkfläckar från billacken. Skonsam mot lack och vindrutor.

Vikan Allroundborste
Allroundborste för mindre rengöring. Perfekt fälgborste. Gummikant för optimal skonsamhet.

BBV Waffle Drying Towel 40x60cm
Kommer inte skrapa eller skada din lack med microrepor. Våffelduken har ett speciellt vävt tyg med ett symmetriskt mönster, vilket skapar större absorptions förmåga. Microfiber våffelduk är den bästa torkningsmetod för bilen eftersom den kan absorbera mer vatten än något annan.

BBV600

Särskilda referenser