Orchard Autocare Bramley Bubble Bath 250ml

Orchard Autocare Bramley Bubble Bath 250ml

299 kr
Inkl. moms
239.2 exkl. moms

Bramley Bubble Bath är ett ultra koncentrerat, pH-neutral, LSP säker formulering. Och är utspädbar upp till 1:5000 för handtvätt. Normal koncentration är 1:2000 En flaska räcker till 50 tvättar.

OABBB250
Kvantitet
I Lager

Bramley Bubble Bath är ett ultra koncentrerat, pH-neutral, LSP säker formulering.

Och är utspädbar upp till 1:5000 för handtvätt. Normal koncentration är 1:2000 En flaska räcker till 50 tvättar.

Bramley Bubble Bath innehåller en blandning av joniska, och icke-joniska ytaktiva ämnen för att lösa upp fet och oljig smuts och rengöring av partikelbeläggningar.

Bramley Bubble Bath är fri från långlivade filmbildande medel, som sitter kvar på ytan efter sköljning. Detta säkerställer att varje LSP (Last Stage Protection) är kvar förorenat så att högpresterande LSP kan fungera som avsett och deras överlägsna egenskaper inte äventyras.
 
Bramley Bubble Bath bör användas vid utspädningar på cirka 2000:1. 5ml schampo till 10 liter vatten, (3 pumpar av dispens). Vi rekommenderar att använda varmt vatten för att maximera prestanda. I områden med hårt vatten, kan starkare tvättlösningar vara fördelaktigt.
 
Som en extra bonus är Bramley Bubble Bath även lämplig för användning på matt och klar vinyl där glansen förbättras. T.ex. dörrlister och andra olackade plastdetaljer.

250ml flaska
Pumpdispenser ingår.