Autoglym Super Resin Polish 1L

Autoglym Super Resin Polish 1L

599,00 kr
479.2 exkl. moms
Delivery I Lager

9692
Fri frakt över 1200 kr*
60 dagars öppet köp

Autoglym Super Resin Polish 1L

Autoglym Super Resin Polish 1L

Nya Autoglym Super Resin Polish varar längre. Ger djupare glans, och har en helt ny Formel för Autoglym Super Resin Polish.

Autoglym Super Resin Polish lanserades på 1980-talet. Autoglym Super Resin Polish har länge ansetts som en av Autoglyms främsta produkter. Denna efterföljare avundas av många andra märken.

Och nu är Autoglym inställd på att höja ribban ytterligare efter att ha tillbringat de senaste två åren att ändra formula och testa fram en helt ny Super Resin Polish av denna redan populära produkt.

Den nya versionen av Super Resin Polish kommer att gynnas av en mycket förbättrad formulering av vaxer, silikoner och rengöringsmedel som ger 3 gånger längre hållbarhet, och ökar från i genomsnitt 12 tvättar med den gamla versionen till 35 tvättar med den nya.

Autoglym har också ökat djupglansen med den nya SRP formeln, som ger möjlighet att få bort de föroreningar och oxideringar som väsentligt kan påverka glansen på din bil.

Samtidigt som lanseringen av den nya förpackningen som också uppdateras för att inkludera den nya Autoglym logotypen, som visserligen inte avsevärt skiljer sig från den gamla, men förvisso ger en ljusare och mer modern disign till sitt sortiment.

Funktioner och fördelar:

Molekyl hartser som härdar & bereder för exceptionell skydd
Hjälper till att skydda från de flesta miljönedfall och väderförhållanden, inklusive UV-ljus.

Innehåller specialiserade emulgeringsmedel och balsam för att försiktigt rengöra och återställa lacken

Idealisk för alla typer av nya eller måttligt försämrats fordons lacker inklusive metallic, vattenbaserade & övrigt lackerade ytor.

Volym 1L