Twin Tool Bilhandlar Polerkit
  • Paket

Twin Tool Bilhandlar Polerkit

3 995,00 kr
3196 exkl. moms
Delivery leverans ca: 2 veckor

TTBP1337

Inga fler "bilhandlar poleringar"!

Detta kit är för dig som vill kunna polera snabbt och effektivt utan chans för hologram och att bränna genom lacken.

Vill du kunna polera en eller flera bilar snabbt och effektivt men fortfarande inte fuska på kvalitén? Då är detta kit för dig

Vi har utformat det här kittet så att vem som helst ska kunna polera en bil snabbt och enkelt med bra resultat utan att behöva oroa sig om hologram eller att bränna sig genom. 

Inga fler "Bilhandlar poleringar" 

Det man får se mycket från bilhandlare är att när de polerat sina bilar innan försäljning är det oftast väldigt grova hologram och dålig glans i bilen, det är eftersom att de har använt en roterande maskin eller troligtvis fel polerrondell och medel eller båda. Med detta kit är det i princip omöjligt att få några hologram eftersom att maskinen är oscillerande (läs mer här) vilket ger bättre finish utan hologram och att medlet och polerrondellerna är perfekt för enstegspoleringar som kommer ge högglans utan hologram.

2 i 1, One Step Finish medel.

Medlet är även en 2 i 1 produkt, den polerar med hög glans finish som fortfarande plockar bort de flesta repor effektivt och har även ett vax i sig som ger ökad glans och ger bilen ett skydd i ca 6 månader. Det betyder att du endast behöver köra ett poleringssteg för istället för 2 eftersom att du polerar och vaxar samtidigt. 

Snabbhet, effektivitet och enkelhet

Med dubbla plattor på 100mm som fungerar med 125-140mm polerrondeller blir effektiviteten extremt hög då du kan avverka mycket större ytor men fortfarande på ett mycket smidigare sätt än om du skulle köra en extremt stor platta på en enkelpolermaskin.

I detta paket ingår det:
20st Skumrondell ST Orange HR 115/125X25mm
2st BBV One Step Finish 250ml
1st BBV Microfiber Polishing Cloth Yellow 40x60cm
10st BBV Microfiber Towels 40x40cm
1st Twin Tools Polermaskin