Aerosolsläckare - MAUS Xtin Klein

Aerosolsläckare - MAUS Xtin Klein

899,00 kr
719.2 exkl. moms
Delivery I Lager

1001-1119

Extremt smidig brandsläckare som inte lämnar några rester, gifter och kan släcka alla olika typer av bränder.

Perfekt för exempelvis utställningsbilar då den inte lämnar rester efter sig som är svår (oftast nästintill omöjlig) att få bort.

Inga släckrester, giftfri och smidig

MAUS Xtin Klein släcker eld med kaliumbaserad rök. Den producerar inga släckrester och röken är helt giftfri. Ingen explosionsrisk vid brand eller extremt tryck (kollision). Funktionsduglig i temperaturerna -20 C – +60 C. Om enheten plockas isär upphör garantin och det finns stor risk för personskador. Förvaras på en torr och ventilerad plats – ej bland lättantändliga artiklar. Garantin gäller 5 år från produktionsdatum (se märkning på enheten). CE märkt och certifierad av RINA S.p.A.

Till alla användningsområden

MAUS Xtin Grand är certifierad av RINA S.p.A. i klass B (flytande bränsle som exempelvis olja, bensin och tändvätska) och klass C (gasbränder som exempelvis gasol och ammoniak). Utöver klass B och C så klarar den av att bekämpa mindre bränder i klasserna A (trä, papper och plast), F (matolja och matfett) och mindre el-bränder. Den klarar inte av att bekämpa brinnande metaller som finns i exempelvis Bengaliska eldar och nödbloss. Ej heller glödbränder. 8 BC.

MAUS Xtin Klein skall ses som ett komplement till godkänd brandsläckare, har begränsad släckningskapacitet och ska endast användas för mindre bränder i startfasen.

KÄNDA ANVÄNDARE:

PostNord, Nationella Bombstyrkan, Larm-Assistans, Anticimex, Volvo, Polisen, Polisen, Swedish Match, Sandvik etc.

DATA:

Längd: 242 mm

Diameter: Ø 53 mm

Vikt: 480 g

Material: Plast & Metal 

I FÖRPACKNINGEN:

Instruktionsmanual

Väggfäste i plast.