Autoglym Leather Care Kit - Bollnäs Bilvård AP5-Pack 5909-defaultCombination

Autoglym Leather Care Kit

Perfekt kit för att göra en skonsam rengöring och få ett slitstarkt skydd på dina lädersäten.

485,10 kr 10%
539,00 kr
388.08 exkl. moms
Delivery I Lager

P0018

PAKETINNEHÅLL

Autoglym Leather Cleaner rengör och förnyar alla läderytor. Kan även användas på konstgjort läder. Efter användning av produkten är det viktigt att applicera en återfuktande kräm. Vi rekommenderar Autoglym Leather Care Balm.


Autoglym Leather Cleaner rengör och förnyar alla läderytor. Den innehåller speciella rengörande och deodoriserande medel som varsamt rengör och fräschar upp. Den pH-neutrala blandningen bevarar de viktiga oljorna som håller lädret mjukt.

Efter att ha använt Autoglym Leather Cleaner, bör du tillsätta någon form av fukt till lädret, till exempel Autoglym Leather Care Balm.

Leather Care Balm är ett omsorgsfullt blandad emulsion som innehåller tvål, naturliga oljor och polymerer. Återfuktar och ger skydd mot märken och färgning.


Leather Care Balm är ett omsorgsfullt blandad emulsion som innehåller tvål, naturliga oljor och polymerer. Återfuktar och ger skydd mot märken och färgning. Regelbunden behandlingen kommer att bevara den naturliga utseendet och egenskaper hos bil-och motorcykel läder, med fördelen av enkel rengöring och ger ett skydd vid spill.

Leather Care Balm är främst en mättare och skyddsmedel för användning på ren eller rengjord läder. Smutsigt läder skall först rengöras med Autoglym Leather Cleaner.

Leather Care Balm är även lämplig för användning på motorcykel läder.

500ml

Demofilm