• Paket
Exterior Coating Bundle
  • Exterior Coating Bundle

Exterior Coating Bundle

Exterior Coating Bundle

699,00 kr

I stället för 756,00 kr

Inkl. moms

Exterior Coating bundle

Vi har satt ihop ett perfekt paket för både nybörjare och den kräsne, som vill skydda bilen på ett snabbt och enkelt sätt, paketet är väldigt nybörjarvänligt men håller fortfarande hög nivå och ger ett utmärkt skydd inför vintern emot salt och flygrost, bilen blir även mer lätttvättad och is fastnar inte lika hårt på rutorna.

Det här paketet innehåller

BBV Paint Inspection 750ml
59,00 kr
x 1
BBV Microfiber Towels 40x40cm (10 pack)
BBV Microfiber Towels 40x40cm (10 pack) Färg-Blå
149,00 kr
x 1
Soft99 F7 Fusso Coat 300ml
Soft99 F7 Fusso Coat 300ml
249,00 kr
x 1
Soft99 Ultra Glaco 70ml
Soft99 Ultra Glaco 70ml
299,00 kr
x 1
Kvantitet
I Lager

  • Säkra betalningar. Säkra betalningar.
  • Trygga och snabba leveranser. Trygga och snabba leveranser.
  • 14 dagars ångerrätt. 14 dagars ångerrätt.

Perfekt inför vintern, eller om du bara vill skydda din bil på ett enkelt och smidigt sätt! Passar alla ifrån nybörjare till den mest kräsne bilvårdaren.

Exterior Coating Bundle är ett perfekt paket som är väldigt lätt att använda, därför passar det alla, ifrån nybörjare till proffs!

I paketet ingår, lackskydd & glasskydd ifrån Soft99, Paint Inspection och ett 10 pack Microfiberdukar ifrån Bollnäs bilvård.

Vaxet och glasförseglingen är mycket lättanvänt och går relativt snabbt att applicera, det enda du behöver själv är material till en bra grundtvätt. I övrigt ger detta kittet dig allt du behöver för att lägga ett grymt lack- och glasskydd!

Innehåll:

1st BBV Paint Inspection 750ml
En spritbaserad inspektionsspray används som sista moment efter varje polersteg för att lösa fetter och polermedel som kan dölja repor.
Paint Inspection tillser även att ytan är helt ren så att lackskydd/vax får optimal fästyta.

1st Soft99 F7 Fusso Coat 300ml
Soft99 F7 Fusso Coat är ett mycket bra och lättanvänt flytande vax. F7 ger en otrolig vattenavvisande yta och hållbarheten är nära inpå lika bra som för hårda vax. Fördelen med ett flytande vax är självklart att det är lätt att arbeta med.

1st Soft99 Ultra Glaco 70ml
Soft99 Ultra Glaco är en glasförsegling med maximal vattenavstötningsförmåga och användarvänlighet. Ultra Glaco bildar ett osynligt, maximalt vattenavstötande skyddslager på glasytan. Tack vare detta behövs inte vindrutetorkare vid landsvägshastigheter, så slitaget på vindrutan minskar och is och snö fastnar inte lika hårt på rutan.

1st BBV Microfiber Towels 40x40cm (10 pack)
Mikrofiberdukar av högsta kvalitet, mycket mjuka och högabsorberande.
Luddfria och repar inte.

Användning:

  1. Tvätta & Torka av bilen noggrant
  2. Paint Inspection för att rengöra och kontrollera ytan, lacken och glasytorna som ska skyddas.
  3. F7 Fusso Coat 300ml, sprid ut ett tunt lager medel på en liten yta i taget med hjälp av medföljande vaxapplikator. Låt medlet verka 5-10 minuter om det är sommar, om luften är lite mer fuktig kan det verka upp till 15-25 minuter. Polera sedan av med en mikrofiberduk.
  4. Ultra Glaco, Öppna korken, tryck lätt på flaskan och sprid ut ämnet i ett jämnt lager med hjälp av applikatorn. Låt torka i 5-10 minuter, torka därefter vindrutan med en mikrofiberduk. Medlet har torkat helt efter ca 12 timmar. Använd inte på våta ytor, det kan göra att produkten inte fungerar som den ska!

BBV-ECB

Särskilda referenser