Reducerat pris! Mothers Complete Ultimate Wax System Kit Visa större

Mothers Complete Ultimate Wax System Kit

M071081057

Styckes

Istället för att använda en produkt allt-i-ett så har Mothers tre olika produkter för att hantera tre olika aspekter av lackvård.

Mer detaljer

417,75 kr

-25%

557,00 kr inkl.

Mer information

Istället för att använda en produkt allt-i-ett så har Mothers tre olika produkter för att hantera tre olika aspekter av lackvård.

Med Ultimate Wax System, bestämmer du vad din lack behöver och när den behöver det. Har din lack mindre oxidation, repor och brister? Ren Polish är det perfekta alternativet för rep behandling och borttagning av oxid.

Behöver du extra djup och lyster? Micro-Polishing Glaze är gjord för att ge din lack exklusiv "wet look".

Ren Brazilian Carbnuba Wax är orörda och ren, utan tillsats av polermedel eller rengöringsmedel.

Mothers Ultimate Wax System helt säker för alla färger, även klarlacker.

Mothers California Gold Pure Polish 473ml - Steg 1

Mothers California Gold Pure Polish - Steg 1 (Ultimate Wax System, Steg 1) är grunden för den ultimata vax systemet. Det hjälper att förbereda din lack för ren brasiliansk karnaubavax. Mothers California Gold Pure Polish avlägsnar oxidering, gammalt vax andra föroreningar. Mothers California Gold Pure Polish tar bort måttliga repor.
 
Mothers California Gold Micro Polishing Glaze 473ml - Steg 2

Mothers California Gold Micro Polishing Glaze - Steg 2 (Ultimate Wax System, steg 2) Ett lättare polermedel för att återskapa färgens djup och lyster. Oavsett färg kommer det att ge din lack en  lysande glans. Döljer även mindre virvlar och defekter, innehåller också en superfin polish som ytterligare förbättrar färgytan. Den ger både ljusa och mörka lacker en perfekt finish.
 
Mothers California Gold Pure Brazilian Carnauba Wax 473ml - Steg 3

Mothers California Gold Pure Brazilian Carnauba Wax (Ultimate Wax System, Steg 3) är det sista steget på vägen till en vacker yta. Innehåller den finaste brasilianska gula karnaubavaxen för överlägsen glans och skydd. Det är ej slipande, så man kan använda den hur ofta man vill. Mer än ett lager kan läggas för att hålla lacken väl skyddad. Ger oöverträffad glans, djup och skydd, kan Mothers ultimata vax systemet ger en perfekt slutfinish.

Paketets innehåll

Vår webbplats använder cookies för att erbjuda dig en bättre användarupplevelse och vi rekommenderar dig att acceptera användning för att till fullo njuta av enkel navigering.