Menzerna Poler & lackskydds Paket 250ml
  • Paket

Menzerna Poler & lackskydds Paket 250ml

569 kr
Inkl. moms
455.2 exkl. moms

I stället för 751,00 kr

Polerpaket med alla medel du behöver för att enkelt kunna polera upp de allra slitnaste lackerna och avslutningsvis ge ett riktigt bra skydd.

MZPLP250

Paketet innehåller:

1 st Menzerna Heavy Cut Compound 400 250ml
Marknadens absolut bästa Grovrubbing, en uppdaterad version av den populära FG 500. Fungerar utmärkt med både lamull och skumrondell samt med både roterande eller oscillerande maskin. Fördelar med nya Fast Gloss är att den inte dammar, ger minimalt med polerrosor, kladdar inte och lätt att torka av.

1 st Menzerna Medium Cut Polish 2500 250m
En mycket allround rubbing som används som en enstegs produkt. Produkten är vattenbaserad, silikonfri, dammar ej, lätt att polera och torka av samt fungerar på alla typer av lacker och den är även designad för dom nya typerna av reptåliga lacker. Ger en djup blank yta även på mörka lacker. Används med lamull för kraftigare avverkning och skummgummi för slutfinish. Används med roterande eller oscillerande maskin. Avverkning: 3,5 av 5 och Glans 3,5 av 5. enl. uppgift från Menzerna.

1 st Menzerna Super Finish Plus 3800 250ml
Super Finish är en ultrafin rubbing. Ett silikonfritt polermedel som snabbt avlägsnar fina sliprepor,  oxid, hologram och andra defekter på nya och äldre lacker. Efterlämnar en otroligt blank yta.  Används med roterande eller oscillerande maskin för slutfinish.  Avverking: 3 av 10 och glans 10 av 10.

1 st Menzerna Power Lock Ultimate Protection 250ml
Menzerna Power Lock Ultimate Protection är Menzernas första rena försegling som ger ett otroligt djup i lacken samt en avrinning som slår det mesta.Den absolut senaste polymer teknologin i denna produkt vilket ger en ett bra långtidsskydd ca 12 månader.