Gtechniq EXOv4 30ml

Gtechniq EXOv4 30ml

689,00 kr
551.2 exkl. moms
Sista produkten i lager

EXOV4-30ML

Gtechniqs EXOv4 är en förbättring av den populära EXOv3! Ger helt galen vattenavrinning, smutsavvisande effekt och hög glans! Hållbarhet upp till 2 år för en bil som körs dagligen!

En förbättrad produkt

EXOv4 är förbättrad version av den mycket populära EXOv3an. Gtechniqs EXOv3 var riktigt vass, men dem tyckte att det fanns rum till förbättring, så dem skickade ut flera hundratals provprodukter till flera ackrediterade detailers i hela världen för att testa det i verkligheten, efter att all feedback kom in så började dem jobba på ett nytt medel som kom att bli EXOv4.

Mycket lättare att applicera!

Det första och mest märkbara med den nya EXOv4an är att den är mycket enklare att applicera och enklare att ta bort.

EXOv4an ger grymt vatten- och smutsavvisande effekt och extremt hög glans. Den skyddar emot UV-Strålning och skyddar emot salt och andra kemikalier lacken utsätts för.

EXOv3 VS EXOv4:

-Enklare att applicera, (Medföljer en applikator)

-Bättre hållbarhet, upp till 2 år på en bil som körs dagligen

-Lika bra glans, vatten- och smutsavvisande effekt!

Användning

-Se till att ha tillräckligt med medel för att göra hela bilen. 30ml räcker gott och väl till normals stora bilar ex: BMW 3 series touring. FÖr större bilar som SUVar behövs 50ml

-EXOv4an kan appliceras ensamt eller ovanpå GTechniqs C1, Crystal Lcquer eller Gtechniq CSL, Crystal Serum Light. 

-Om du applicerar ovanpå C1, bör EXOv4 appliceras iinom 12 timmar sen C1 appliceringen, men inte tidigare än 2 timmar.

-Om du applicerar ovanpå CSL, kan du applicera EXOv4an direkt efter du applicerat CSL, följ samma appliceringsföljd på panelerna som när du applicerade CSL. EXOv4an kan även appliceras inom 24h efter appliceringen av CSL.

-Försäkra dig om att ytan inte står i direkt solljus och att temperaturen är mer än 5°C ytan måste även vara helt ren och torr.

-Medlet fäster bäst på en ny eller polerad yta. 

- Skaka flaskan noggrant och används skyddshandskar!

- Applicera lackskyddet med en ren och torr appliceringsduk och gärna en Applikator för att underlätta arbetet och ge bättre resultat. Applicera fram och tillbaks med lätt tryck på en mindre yta ca 60x60cm, var noga med att inte applicera på oönskade ytor.

- Torka snabbt bort överflödigt medel med en ren mikrofiberduk och ta sedan en till ren mikrofiberduk och torka igen för att jämna till ytan så att den blir helt slät, inga linjer får vara kvar. Det är viktigt att göra det i ganska snabbt men kontrollerat tempo så att medlet inte hinner stelna. Kom ihåg att torka bort medlet på bredvidliggande ytor som kan ha fått medel på sig.

- Om medlet skulle hinna stelna kan eventuellt mjukna upp det genom att applicera ett nytt lager medel.

- Efter appliceringen är gjort bör den torka i minst 12 timmar i ca 20°C innan någon form av kontakt med vatten. (eller beröring) Bilen bör inte tvättas inom 72 timmar efter behandlingen.

-Njut av en bil med bättre skydd, högre glans, bättre vattenavrinning och är mycket lättare att tvätta.

Nerladdning

Gtechniq Instruktioner

Nerladdning (1.15M)