Gtechniq Crystal Serum Light 30ml

Gtechniq Crystal Serum Light 30ml

749,00 kr
599.2 exkl. moms
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

CSL-30ML
Fri frakt över 1200 kr*
60 dagars öppet köp

GTechniq's Crystal Serum Light är nog det bästa lackskyddet tillgängliga för konsumenter just nu! Crystal Serum Light har Extremt slitstark med en hållbarhet på 3-5 år och klarar extrema förhållanden (-40 till +250°C) samt klarar de flesta kemikalier (pH 2-12). Crystal Serum Light ger även riktigt hög glans och extremt hal yta.

Bästa Lackskyddet tillgänglig för konsumenter!

Många vet att Gtechniq är ledandede på marknaden inom bilvård och nu har dem tagit fram Crystal Serum Light som även är tillgänglig för konsumenter som vill ha det absolut bästa lackskyddet de själv kan få tag på.

Crystal Serum Light främsta egenskap är den är extremt slitstark, den har en hållbarhet på 3-5 år, klarar från -40 till +250°C och klarar sig mot de flesta kemikalier med pH 2-12. Crystal Serum Light ger även väldigt hög glans och bra smutsavvisande och vattenavvisande effekt. Den döljer även mindre repor och skyddar emot att det uppstår nya repor.

Crystal Serum Light har absolut inte bäst vattenavvisande effekt (vattenavrinning) men den kan ökas genom att även applicera Gtechniq EXOV4 som är oslagbar i vattenavrinning.

Eftersom att lackskyddet fäster bättre på en fin yta så rekommenderar vi att endast applicera lackskyddet på en ny eller polerad yta.

Medföljer en applikator

Egenskaper

  • Produkt: Lackskydd Gtechniq Crystal Serum Light
  • Användningsområde: Långsiktigt skydd av lacken
  • Slitstark, resistent mot kemikalier med pH mellan 2 och 12
  • Resistent mot temperaturer mellan -40°C till +250°C
  • Täcker mindre repor
  • Förhindrar uppkomst av tvättrepor
  • Storlek: 30 ml och 50 ml
  • Förpackning: Glasflaska med pipett

Användning

OBS LÄS NOGGRANT PÅ HUR DU KORREKT APPLICERAR LACKSKYDDET
För att ta bort det här lackskyddet krävs en trestegs slipning/polering om misstag vid applicering görs, därför är det extremt viktigt att göra det rätt.

- Innan applicering ska ytan vara helt ren ifrån rengöringsmedel eller wax och torr, tvätta därför bilen noggrant och sedan använd BBV Paint Inspection för att få bort allt.

- För optimalt resultat bör ytan och lokalen vara ca 20°C och relativt dammfri.

- Skaka flaskan noggrant och används skyddshandskar!

- Applicera lackskyddet med en ren och torr appliceringsduk och gärna en Applikator för att underlätta arbetet och ge bättre resultat. Applicera fram och tillbaks med lätt tryck på en mindre yta ca 60x60cm, var noga med att inte applicera på oönskade ytor.

- Torka snabbt bort överflödigt medel med en ren mikrofiberduk och ta sedan en till ren mikrofiberduk och torka igen för att jämna till ytan så att den blir helt slät, inga linjer får vara kvar. Det är viktigt att göra det i ganska snabbt men kontrollerat tempo så att medlet inte hinner stelna. Kom ihåg att torka bort medlet på bredvidliggande ytor som kan ha fått medel på sig.

- Om medlet skulle hinna stelna kan eventuellt mjukna upp det genom att applicera ett nytt lager medel.

- Efter appliceringen är gjort bör den torka i minst 12 timmar i ca 20°C innan någon form av kontakt med vatten. (eller beröring) Bilen bör inte tvättas inom 72 timmar efter behandlingen.

-Njut av en bil med bättre skydd, högre glans, bättre vattenavrinning och är mycket lättare att tvätta.

Nerladdning

Gtechniq Instruktioner

Nerladdning (1.15M)