Reducerat pris! Orchard Autocare Luminos Paint Cleanser 500ml Visa större

Orchard Autocare Luminos Paint Cleanser 500ml

OALPC500

Styckes

Luminos är en dedikerad, icke avverkande rengöringsprodukt designad för att ta bort vax och lackskyddsrester.

Mer detaljer

464,55 kr
371,64 kr exkl. moms.

-5%

489,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Betala från 106,00 kr / månad

Mer information

Luminos är en dedikerad, icke avverkande rengöringsprodukt designad för att ta bort vax och lackskyddsrester.

Luminos är gjord för att lämna minsta möjliga rester efter sig. Den innehåller inga "fillers", glansmedel eller silikon. Det avancerade rengöringsmedlet penetrerar skyddslagret utan att skada ytan.

Efter användning är ytan maximalt ren, fri från föroreningar och klar för applicering av skyddsprodukt. Produkten kan användas efter polering/innan applicering av vax eller lackskydd och gör att du inte behöver använda Isopropanol.

Därmed minskar risken för att få onödiga repor. Luminos kan också användas för att rengöra plast och glas innan försegling.

Luminos tar bort smuts, tjärfläckar, oljor och "fillers" efter polering samt hologram. Luminos kan också användas för att få bort polermedel som har blivit kvar på lister.

Instruktioner för användning:
Luminos appliceras för hand eller med maskin, en panel i taget. Mjuk rondell, oscillerande maskin och låg hastighet. Torka av med en mjuk microfiberduk.

Vår webbplats använder cookies för att erbjuda dig en bättre användarupplevelse och vi rekommenderar dig att acceptera användning för att till fullo njuta av enkel navigering.