Hem

Hem

Filtrera på

Snabbvax

 • Autoglym Express Wax 5L

  1 695,00 kr

  Express Wax är varunamnet för Autoglym sensationella nya Aqua Wax. Det har utformats särskilt för att ge en lysande finish på alla utvändiga ytor, och kan användas även när fordonet är vått. Den omedelbara fördelen är att det inte är nödvändigt att torka bilen mellan tvätt och vaxning.

 • AutoGlym Rapid Aqua Wax Set

  379,00 kr

  En våt bil är inget problem för AutoGlym Rapid Aqua Wax. Detta medel kommer att medföra en strålande glans till bilen även när det är vått. Aqua Wax har särskilt utformats för att producera en perfekt finish på alla utvändiga ytor

 • BBV Rosa Sås 500ml

  74,50 kr -50% 149,00 kr

  Skapar grym glans och avrinning när du behöver det som mest!
  Rosa Sås är snabb och enkel att använda.
  Tar bort smuts, damm och fingeravtryck från avundsjuka vänner på några sekunder.
  Rosa Sås är lösningen för dig som anser att detaljerna är lika viktiga som helheten, används på fordonets samtliga ytor för optimal lyster i alla situationer!

 • Chemical Guys Blazin Banana Spray Wax 473ml

  249,00 kr

  Provides wet, deep finish to any color paintwork. Developed for paintwork, glass, and clear plastics to provide shine and protection. Protects against harmful UV rays, pollution, contamination, and water spots. Perfect for paintwork, glass, clear plastic lenses, metal, wheels, and more! Easy spray on, wipe off formula. Formulated with refined carnauba for the ultimate shine. Sprayable formula.

 • Chemical Guys Hybrid V07 Spray Sealant 473ml

  295,00 kr

  Hybrid V7 är en revolutionerande kombination av förseglingsmedelsteknik i sprayform och snabb rengöring med förmågan att producera en otrolig glans med optisk klarhet.

 • Chemical Guys Matte Detailer & Spray Sealant 473ml

  215,00 kr

  Chemical Guys Meticulous Matte Detailer & Spray Sealant rengör och skyddar mattlackerade ytor och vinylfolier.

 • Chemical Guys P40 Detailer Sprayable Carnauba 473ml

  199,00 kr

  P40 Spray Wax med Carnauba är en premium detaljspray som rengör och förbättrar en strålande glans på alla fordon. Den innovativa detaljsprayen är blandad med smörjmedel, streckfria rengöringsmedel och naturligt carnaubavax för överlägsen glans med slitstarkt skydd. P40 avlägsnar lätt smuts, damm, fingeravtryck, vattenfläckar, fågelavfall och fläckar.

 • Chemical Guys Speed Wipe 473ml

  165,00 kr

  Chemical Guys Speed Wipe är en glansförstärkande quickdetailer, framtagen för att ge spegelblank lyster, fri från statisk vidhäftning, på bara några minuter.

 • Lahega Autorange WetWax 500ml

  159,00 kr

  Autorange WetWax är ett unikt högglansmedel med god hållbarhet. Används på våta fordon efter tvätt. Ger vacker lyster och glans åt bilens utvändiga lack-, plast- och gummiytor.

 • Meguiars Top Coat 473ml

  299,00 kr

  Meguiar's Top Coat Maintenence booster spray toppar upp vilket lackskydd som helst för att dramatiskt öka vattenavvisningen, pärleffekten, glansen och halheten.

 • Meguiars Ultimate Quik Detailer 650ml

  209,00 kr

  Ultimate Quik Detailer är en revolutionerande "mist & wipe" produkt. Den arbetar som en underhållsprodukt och är den ultimata produkten för att ta bort damm och fingermärken då produkten också är högsmörjande.
  Hydrophobic Polymer TechnologyT efterlämnar en extremt hal yta med en otrolig glans, som håller tvätt efter tvätt. Samtidigt som den bygger på skyddet. Säker på all slags lacker.  650 ml

 • Meguiars Ultimate Quik Wax 450ml

  209,00 kr

  Meguiar's R Hydrophobic Polymer Technology finns nu också tillgänglig som ett lättanvänt sprayvax. Ultimate Quik WaxT är den ultimata lösningen för att underhålla din lack mellan vanliga vaxningar.

 • Menzerna Endless Shine 500ml

  279,00 kr

  Detalj spray för att återge lystern.
  Passar alla släta ytor såsom klarlack, glas, plast och metall.
  Ger en skyddande yta med djup glans och vatten pärlar sig perfekt på ytan.

  Fördelar:
  Skydd och återger glans
  Förlänger hållbarheten på lackskydd
  Perfekt vatten pärlning
  Lämnar inga spår på plast
  Mångsidig användning: Efter tvättning, efter polering
  Anti statisk effekt

 • Norton Ice Clean-Up/detailer Spray 946ml

  299,00 kr

  Flytande Ice Clean-Up/detailer Spray. Rengör och löser upp överflödiga polermedelsrester och ger ett skydd. Bara spraya på och torka bort med en mikrofiberduk.

 • Orchard Autocare Perfection 500ml

  429,00 kr

  Perfektion är en fantastisk ny produkt. Den använder en komplex blandning av unika glansmedel för att skapa en hög glans, förbättrar och berikar lacken och lämnar en tålig, vattenavstötande beläggning.

 • Orchard Autocare Speed Wax 500ml

  339,00 kr
  Speed Wax är den perfekta produkten för att behålla den nyrekondade känslan, den binder sig med nästan alla produkter på marknaden.
 • Simoniz Quickshine Detailer 500ml

  129,00 kr

  Om du vill ha alla fördelar med Simoniz men inte har tid att vaxa, använd då Simoniz Quickshine Detailer Wax.
  Spruta bara på och torka av för en vacker glans och omedelbar skydd.

 • Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier 400ml

  299,00 kr

  Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier Hand Spray är ett flytande skyddsmedel för lacken. Passar att använda för sig själv eller för att förlänga livslängden på ett redan existerande vaxlager. Detta är en unik quick detailer, den innehåller PTFE precis som superpopulära Fusso Coat. PTFE ger en glänsande yta med mycket bra skydd på lacken.

 • Ultima Paint Guard Plus+ 118ml

  299,00 kr

  Ett mycket drygt och långvarit skydd för din bil. Det enklaste lackskyddet du kan använda! Tar verkligen bara minuter att lägga på och varar i flera månader! Sluta vaxa din bil - Lägg på ett lager Ultima istället! OBS!! 1st flaska räcker till minst 20st normalstora bilar.