Hem

Hem

Filtrera på

Polish

 • 3M Extra Fine Plus 1L

  649,00 kr

  Extra fincut för användning på ytor där det krävs en mindre aggressiv process för att få önskad finish. Finrubbing speciellt utveckad för de nyare billackerna.

 • 3M Polervätska 1L

  649,00 kr

  För borttagning av lätt oxidation, matta ytor och polerrosor efter rubbing. Levereras med knäpp-upp kork för att minska spill. Denna snabbpolerande poleringsvätska är särskilt effektiv på mörka lacker.

 • Chemical Guys V36 473ml

  345,00 kr

  Chemical Guys V36 Optical Grade Cutting Polish är det perfekta allsidiga slipmedlet som eliminerar lätta till måttliga färgdefekter och andra defekter från alla färgtyper och avslutar sedan som en snygg polish.

 • Lahega Fine Cut 17e 1L

  579,00 kr
  Silikonfritt bilpolermedel som är utmärkt till fina tvättrepor i klarlacker och för nya bilar som har mindre ytfel i lacken. Efterlämnar en jämn och blank yta utan polerrosor.
 • Meguiars Ultimate Polish 473ml

  239,00 kr

  Meguiars Ultimate Polish pre-vaxning glaze eliminerar polerrosor och producerar en högglans.

  Meguiars Ultimate Polish ger ett enormt djup på mörka lacker och lämnar lacken oerhört glänsande med spegel-liknande reflektioner.

  Meguiars Ultimate Polish är det sista man kör i en poleringsstegen innan man lägger Meguiars Ultimate Wax! 450ml

 • Menzerna Medium Cut Polish 2500 1L

  435,00 kr

  En mycket allround rubbing som kan används som en enstegs produkt. Produkten är vattenbaserad, silikonfri, dammar ej, lätt att polera och torka av samt fungerar på alla typer av lacker och den är även designad för dom nya typerna av reptåliga lacker.

 • Menzerna Medium Cut Polish 2500 250ml

  179,00 kr

  Medium Rubbing. En mycket allround rubbing som används som en enstegs produkt. Produkten är vattenbaserad, silikonfri, dammar ej, lätt att polera och torka av samt fungerar på alla typer av lacker och den är även designad för dom nya typerna av reptåliga lacker.

 • Scholl S30+ Premium Swirl Remover 500g

  349,00 kr

  Scholl S30+ Premium Swirl Remover ger extremt fin finish med spegelliknande resultat, perfekt att ta bort lätta repor, hologram och andra lättare föroreningar.