Hem

Hem

Filtrera på

Strålkastare Plast

 • Meguiars Heavy Duty Headlight Restoration Kit

  619,00 kr

  Har du nedgångna och slitna strålkastare? inga problem!
  Med Meguiar's Heavy Duty Headlight restoration slipar du snabbt bort den dåliga ytan och polerar sedan upp dem till nyskick med detta kit.
  När du fått dina strålkastare att se nya ut applicerar du våran headlight coating som medföljer i kitet för att skydda dina strålkastare under lång tid.

 • Norton Ice Clean-Up/detailer Spray 946ml

  299,00 kr

  Flytande Ice Clean-Up/detailer Spray. Rengör och löser upp överflödiga polermedelsrester och ger ett skydd. Bara spraya på och torka bort med en mikrofiberduk.

 • Norton Ice Headlight Repair Kit

  4 495,00 kr

  Strålkastare med plastglas (Plastlins)
  Glasen på bilens huvudstrålkastare utsätts för ständigt slitage och repas med tiden och blir därmed matta och ger sämre ljus samtidigt som bilens utseende försämras. Norton lanserar ett nytt sortiment slip- och polerprodukter för renovering av strålkastarglas under namnet Norton Ice Headlight Repair.

 • Plexus 12g

  99,00 kr

  Plexus Plastic Cleaner används av NASA i sin verksamhet och inom US Air Force för att polera och skydda B1B Stealth Bombarens fönsterytor som är i plastmaterial.

 • Plexus 368g

  749,00 kr

  Plexus Plastic Cleaner används av NASA i sin verksamhet och inom US Air Force för att polera och skydda B1B Stealth Bombarens fönsterytor som är i plastmaterial.

 • Restorlite Strålkastarrenovering & Skydd

  699,00 kr

  Restorlite är den bästa strålkastare restaurering kit för professionell tjänsteleverantörer idag.
  Det är ett komplett paket för strålkastarrestaurering med flytande glas som skyddar bilens strålkastare från accelererad gulnad efter restaurering.

  Restorlite professionell strålkastare restaurering kit levereras med flytande glas Tätningsmedel för glänsande och hållbara efterbehandling.