x
Försenad leverans?Läs mer här. Instagram
-->
Chemical Guys Black Light 473ml Visa större

Chemical Guys Black Light 473ml

GAP_619_16

Styckes

För att få en skinande glans vänder sig professionella detailers och entusiaster till Black Light Hybrid Radiant Finish.

Mer detaljer

395,00 kr
316,00 kr exkl. moms.

Lägg till i önskelistan

Betala från 138,00 kr / månad

Mer information

Varför ska du köpa denna produkt?

  • - Ger fantastiska färger, intensitet, och klarhet på en och samma gång
  • - Säker att använda på alla lacker, men perfekt för svarta och mörka färger.
  • - Kan appliceras i flera lager och är kompatibel med Chemical Guys syntetiska tätningsmedel och karnaubavaxer
  • - Återför en intensiv & skimrande djupvåtsglans
  • - Syntetisk formula som lätt appliceras för hand eller med maskin
  • - Används ofta ihop med Black Wax och underhålls med Hybrid V7 Sealant Spray
  • - Perfekt för att få den utställningsvinnande glansen

 

Detta specialtillverkade hybrid glansmedel och förseglingsmedel är som ögongodis på dina svarta och mörkt färgade bilar. Black Light är perfekt för att fylla i mindre virvlar och repor samt för att ta bort mindre fläckar och vanprydnader. Ge ditt fordon en clay bar-behandling för att avlägsna grova smutslager, applicera ett lager Black Light, och "lås" sen den läckra gnistrande glansen med ett lager av starkt förslutningsmedel eller vax. Kombinerad med Butter Wet Wax eller JetSeal, hjälper Black Light till att skydda lackeringen mot föroreningar, bromsdamm, industriavlagringar, vattenfläckar och skadliga UV-strålar.

Proffs och entusiaster hoppar regelbundet över besvärliga och tidsödande poleringssteg med ett lager av Black Light. De intensiva glansförstärkarna och mikroraffinerade oljorna i Black Light hjälper till att fylla i mindre virvlar och repor i fordonets lackering, gör dem mindre synliga och tar fram en spegelblank glans.

Svart är känt som en av de vackraste och elegantaste bilfärgerna. Den kanske kräver extra vård och omsorg, men när svart lackering görs rätt med ett lager av Chemical Guys Black Light Hybrid Radiant Finish, då tittar alla.

Vår webbplats använder cookies för att erbjuda dig en bättre användarupplevelse och vi rekommenderar dig att acceptera användning för att till fullo njuta av enkel navigering.